Районна  прокуратура – Гоце Делчев е внесла за разглеждане в

...
Районна  прокуратура – Гоце Делчев е внесла за разглеждане в
Коментари Харесай

Мъж от Гоце Делчев изкрещя „сега ще те утрепа, ще те заколя“ и смаза жена си пред детето им

Районна  прокуратура – Гоце Делчев е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против И.М. за осъществено от него закононарушение по член 296, алинея 1, хип. 2, прочие 1 от Наказателен кодекс. Срещу обвинения М. е имало заповед за отбрана от домашно принуждение, издадена по гражданско дело на Районен съд – Гоце Делчев, написа Вяра.
Той е бил длъжен да се въздържа от всевъзможни дейности на физическо и психическо принуждение, отправяне на закани, закани, както и други дейности, ограничаващи персоналната независимост, ориентирани против Ф.К. и малолетното им дете, оповестиха за ВЯРА от прокуратурата.

На 29.06.2017 година той не извършил отговорностите си като отправил опасност по отношение на дамата с думите „ в този момент ще те утрепа, ще те заколя “ и й нанесъл удари с ръце и крайници по тялото. Тези дейности били осъществени в наличие на малолетната им щерка. Престъпното действие, за което И.М. е упрекнат, се санкционира с „ Лишаване от независимост “ до три години или санкция до пет хиляди лв..

Предстои насрочване на делото от съда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР